Extra show Freek Vonk in AFAS Live met doventolk 28 december

27-09-2017 - Activiteiten

PERSBERICHT

Extra show Freek Vonk in AFAS Live met doventolk

AMSTERDAM – Dr. Freek Vonk geeft op 28 december een extra voorstelling van zijn nieuwe show ‘Freek Vonk Live’ speciaal voor doven en slechthorenden. Tickets voor deze show in de AFAS Live zijn verkrijgbaar via www.freekvonklive.nl. De twee shows op 27 december zijn inmiddels uitverkocht.

Naar aanleiding van vele verzoeken is er voor doven en slechthorenden goed nieuws, voor hen komt er een Freek Vonk Live show die getolkt zal worden door een erkende doventolk. Overigens is de voorstelling ook toegankelijk voor mensen zonder een auditieve handicap.

“De laatste maanden kreeg ik veel berichten met het verzoek voor een doventolk tijdens mijn show. Het moet wel een hele snelle tolk zijn haha! Maar serieus, ik vind het belangrijk dat mensen die niet of slecht kunnen horen ook kunnen genieten van mijn show”.

De show in AFAS Live, de voormalige HMH in Amsterdam, is het vertrekpunt waarbij Freek Vonk de bezoekers meeneemt op een spectaculaire reis rond de wereld. Freek Vonk Live “Op Wereldreis” brengt jou naar de meeste bijzondere plekken op onze aardbol. Het is een show voor het hele gezin waarbij Freek de meest bijzondere en gave dieren en avonturen voorbij laat komen. Freek gaf de afgelopen jaren tientallen uitverkochte shows in de AFAS LIVE onder de noemer ‘Freek Vonk Live’.

De avonturen die hij afgelopen jaar heeft meegemaakt komen tot leven in de familievoorstelling voor alle leeftijden. De show is zowel spannende als leerzame en daarnaast zal Freek natuurlijk ook vragen uit het publiek beantwoorden!

 

https://www.youtube.com/watch?v=pvUgnd2zbho&feature=youtu.be

 

Meer nieuws

14-06-2018 Documentaire Doof Kind, 2 juli in Drachten

27-09-2017 Extra show Freek Vonk in AFAS Live met doventolk 28 december

18-09-2017 Oktober kindermaand activiteiten

17-11-2016 26 november Sinterklaas in Clubhuis voor Doven